Vuxna katter till salu

Vuxna katter till salu och omplacering till 4-ever hem

Med sorg i hjärtat skriver jag dessa rader men djurens välfärd går före mina egna känslor och behov  <3 <3 <3

SE*Amadeus Doll's Smaragd aka Smarre 
G 0421
Född 2014 Juvelkullen

Som är så snäll och kärvänlig men en väldigt känslig katt och med sorg i hjärtat har jag funderat fram och tillbaka och ser nu när dessa kattungar kom i helgen när Lily och Kaksi tillsammans tar hand om kattungarna så tar Smarre allt större och större avstånd till dem och vill inte alls ha med dem att göra.

Hon fräser och tycker dem är allmänt usch och fy
Nej, Feliway friends eller Classic har tyvärr inte hjälpt då det är ett gammalt betende och hon tycker inte om kattungar eller katteriliv med kattungar i omgångar då jag såg tendenserna redan när Lily kom förra året men det landade i en acceptabel nivå mot nu

Iomed det kommer fler kullar framåt i tiden så vill jag nu hitta ett nytt 4-ever hem till henne innan nästa kull som dock inte är planerad ännu.:

Krav på att få köpa Smarre:

Smarre vill till ett hem utan andra katter där hon blir behandlad som den drottning hon är.
Smarre vill ha en egen matte eller husse som bara har ögon för henne.
Gärna kanske en nybliven pensionär som inte vill ha en kattunge eller en medelålders par som inte har småbarn men äldre barn går nog bra (Har inga själv).
En radie på 100 - 150 km ifrån Malmötrakten då jag vill ha fortsatt kontakt samt vill veta hur det går för henne. Givetvis inte varje dag men att man håller kontakt under resten av hennes livstid. 

Smarre är och får med sig följande vid överlåtandet. 
Hon kommer att var nybadad och friserad, kloklippt, nyvaccinerad, nybesiktad och kastrerad vid överlåtande plus att hon får med sig 2 kg mat som hon äter samt 7kg kattsand och alla hennes papper så som stamtavlan och givetvis hennes försäkringsbrev med livvärde på 10k och 60k veterinärvård plus tilläggsförsäkringar på tänder + recept etc

Maila till seamadeusdolls@adgkh.se och berätta vad just ni har att erbjuda henne 

Smarre kostar 4.500 kr 

Mvh

SE*Amadeus Doll's