Tandbehandling

Tandbehandling med Cleany Teeth ultraljudstandborste!

80% av alla djur som är äldre än 3 år har någon form av tandproblematik.
Tandbehandling med Ultraljudstandborste Cleany Teeth är för att hålla munnen ren och fri från plack, tandsten och bakteriella inflammationer i munhålan efter rutinkontroll hos veterinären.


AD Gröna Katter och Hundar förlänger tiden mellan kontrollerna hos er veterinär genom att använda Cleany Teeth ultraljudstandborste för att reducera återbildande av bl.a tandsten på hundens eller kattens tänder.

"Katten och hunden slipper bli sövd under behandlingen"


Behandlingen är en tyst och skonsam tandbehandling utan slipmedel och vibrationer för hundar och katter som inte gillar vanlig tandborstning eller till matte och husse som inte kan, vill eller har tid att borsta tänderna själv på katten eller hunden.


En behandling kan vara 1 gång eller flera gånger per vecka.
Regelbunden användning kan innebära att din hund eller katt slipper bli sövd för att få tandsten borttagen hos veterinären.

Tidsbokning och priser 

Foton nedan från Cleany Teeth Sweden 


Viktigt att veta!
Jag är inte en veterinär och har inte erhållit några veterinära utbildningar inom tandrengörning för hund eller katt och därmed kan jag inte ställa några veterinära diagnoser!

Jag kan bara tala om för er som ägare vad jag kan se med blotta ögat och i vissa fall rekommendera er att gå till veterinären för att röntga och genomföra en grundlig och professionell tandrengörning av er hund eller kattens tänder.

Mitt certifikat som utbildad tandbehandlare via Cleany Teeth Sweden innebär en djupare kunskap i produkthantering än man får av att enbart läsa bruksanvisningen.

Detta för att ni som djurägare ska känna er trygga med att lämna in hunden eller katten för tandbehandling hos mig.

Jag ingår i ett större team tandbehandlare i Sverige som tillsammans arbetar för att hjälpa fler hundar och katter till bättre tandhälsa.

Du som ägare är ytterst ansvarig för din hunds eller kattens tandstatus och jag uppmanar verkligen till att gå på regelbundna kontroller hos din veterinär! (T.ex i samband med den årliga vaccinationen)  

Best Award 2018

Best Dental Care product
(ghp Award 2018)
For a long healthylife! 
Animal Wellness

ghp Techmira AG
Animal Health and Wellness
Awards 2018

The advantage of nano bubbles
The smallest bubbles aka nano bubbles from Mira teeth toothpaste gel.

The ultrasound generator inside the Mira-Teeth creates a wide sphere of cleansing activity which is about three times as wide as the actual bristles (2,75 inches/7 centimeters) outperforming electric and sonic brushes by a large factor. Plus: Three-sided head cleans all tooth surfaces in one go. 

Nano bubbles are small enough to surrond bacteria in combination with ultrasound wawes(air oscillations) these bubbles break bacteria walls i.e destroy bacteria.
For comparison, a human hair is about 150 times thick as a nano bubble.

Startkitt innehåller: 
Laddare, ultraljudstandborste, 2 enkla och 1 tredelat tandborsthuvud och ultraljudstandkräm.